Byggtjänster, snickeri & takbyten för Timrå, Sundsvall & Härnösand

Funderar du på att låta bygga en altan eller ett uterum i Timrå, Sundsvall eller Härnösand? Ring oss på 076-834 96 86 så berättar vi mer om våra tjänster.

  • Hem
  • Våra tjänster

Altaner & uterum

Tillbyggnationer, nyproduktion & renoveringar

Att bygga till en altan (eller en terass) skapar ett uterum och en naturlig yta utomhus för umgänge, avslappning och trivsel. Processen att bygga altan är inte alltid så lätt. Därför är det alltid rekommenderat att låta professionella snickare och byggare göra detta, från start till mål, efter kundens önskemål. Hållbarhet, design och säkerhet är viktiga faktorer. Dessutom skapar altanen ett mervärde för huset eller fastigheten. Med vår utbildning och erfarenhet kan vi erbjuda en unik altanlösning för dig.

Golvläggning

Golvläggning i Timrå, Sundsvall & Härnosand

Vi är duktiga golvläggare och kan leverera på hög nivå med fackmannamässigt resultat. Vi klarar av många olika typer av golvläggning, oavsett om det gäller parkett, industrigolv,  laminat eller massiva trägolv. Vi är flexibla och försöker alltid att möta kundens önskemål och tidsplan. Det är viktigt med detaljerna när man lägger golv. Låt därför oss som är proffs få sköta läggningen av ditt nya golv.

Badrumsrenovering

Vi är certifierade för våtrum

När det gäller badrumsrenoveringar så är vi certifierade enligt BKR vad gäller plattsättning i våtrum och badrum. Att renovera ett badrum (eller bygga nytt vid nyproduktion) med klinker och kakel är ett relativt komplicerat projekt. Därför är det viktigt att det blir gjort av en fackman, inte minst pga att försäkringar kan visa sig vara värdelösa om det senare uppstår skador till följd av en felaktig renovering.

Snickerier & byggtjänster

Husbyggen, garage, bastu, kök mm

Grundaren Audrius är utbildad träarbetare samt snickare och även övriga anställda innehar utbildning och hög yrkesskicklighet inom sina områden. Vi har kompetens för att genomföra alla aspekter av husbyggen (inkl husgrunder), snickeriarbeten och skräddarsydda lösningar. Kanske funderar du på att installera ett nytt kök? Eller behöver du ett garage? En bastu? Inget är främmande för oss och därför tar vi oss an nyproduktion, tillbyggnationer och renoveringar. 

Takbyte

Dags att byta tak? Ring oss.

Vi utför all form av takbyte och takrenovering i Timrå, Sundsvall och Härnösand med omnejd. Vi har många års erfarenhet inom takrenovering och takbyte och kan genomföra sådana med högt säkerhetstänk och hög kompetens. Oavsett material, så lägger vi om tak i enlighet med kundens önskemål. Tveka inte att höra av dig till oss om du funderar på att byta tak. Vi ger dig gladeligen en gratis offert på arbetet.

Vi finns i Timrå, Sundsvall & Härnösand med omnejd

Vi har kontor och kundmottagning i Timrå men tar oss an uppdrag även i Sundsvall och Härnösand med omnejd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Använd formuläret nedan och skicka en förfrågan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Vill du veta mer?

Om du vill ha en offert eller om du vill veta mer om våra tjänster så är du välkommen att höra av dig. Vi svarar så snart som möjligt.

    Offertbild, Mano bygg