Badrumsrenovering i Timrå, Sundsvall & Härnösand

Funderar du på badrumsrenovering? Ring oss på 076-834 96 86 så berättar vi mer om våra tjänster.

  • Hem
  • Badrumsrenovering | Timrå | Sundsvall | Härnösand

Vi är certifierade för badrumsrenoveringar. Behöver du hjälp?

När det gäller badrumsrenoveringar så är vi certifierade enligt BKR vad gäller plattsättning i våtrum och badrum. Att renovera ett badrum (eller bygga nytt vid nyproduktion) med klinker och kakel är ett relativt komplicerat projekt. Därför är det viktigt att det blir gjort av en fackman, inte minst pga att försäkringar kan visa sig vara värdelösa om det senare uppstår skador till följd av en felaktig renovering. 

En badrumsrenovering i grova drag

Varje badrumsprojekt är unikt och kan därför ta olika lång tid att bli klar med. Man brukar dock räkna med 3 till 7 veckor beroende på omfattningen av badrumsrenoveringen. I grova drag ingår i de veckorna planering, rivning av det gamla badrummet, arbete med golvbrunn etc., dragning av elektricitet (av fackman) och installation av nytt material.

Behöver du hjälp av oss? Hör av dig så ger vi dig en lösning som är anpassad efter dina önskemål. Här nedan kan du kontakta oss för en gratis offert.

Kanske kan vi hjälpa dig?

Är du intresserad av en gratis offert eller mer information om våra tjänster? Du är i så fall varmt välkommen att kontakta oss. Vi återkommer så snart som möjligt.

    Offertbild, Mano bygg